444instructor

Overview

  • Founded Date May 8, 1992
  • Sectors Technology
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 940
  • Personal Information
    Palma
  • Upload File(s) 12

Company Description

Kun näet tämän, voit oppia, miten he käyttäytyvät, ja alkaa selvittää, voitko ansaita rahaa tai menettää rahaa pöydässä. Hyvä uutinen on, että online-pokeria on suhteellisen helppo pelata, pokeriarvot.com ja ensimmäinen asia, jonka sinun täytyy selvittää, on, miten sijoittaa ja ylläpitää alkuperäistä 10 pankkia. Esimerkiksi pelaa ilman rajoja / sit n gos, ei rajoja sit n go turnauksissa. Pelaa pokeriturnauksia, jotka ovat avoimia “aloittelijoille” ja katsele eri tyyppisiä vastustajia (pro, noobs, lukion lapset jne.) ja kiinnitä tarkasti huomiota niiden suuntauksiin.

Tässä vaiheessa olet valmis aloittamaan pokerin pelaamisen verkossa! Nyt sinun on talletettava rahaa tilillesi. Ensinnäkin sinun täytyy rekisteröityä valitsemallasi online-pokerihuoneella. Useimmat huoneet tarjoavat useita erilaisia talletus vaihtoehtoja. Voit tehdä tämän täyttämällä vaaditut kentät, ja sinulle annetaan oman pelaajan tilin. Ennen pitkää, olin maksimoitu 40 buy-in ja alkoi pelata 1-6 6-max ja jopa suurempia turnauksia.

Kun pankkitilini kasvoi, sain kiinni nopeasta, korkean panoksen pokerista, jota pelattiin WSOP: n täysillä 6-max-pöydillä. Suosituimmat pelit ovat Texas Hold’em ja Omaha, mutta voit myös löytää Stud, Draw ja sekoitettujen pelityyppien. On käteispelejä, joihin voit liittyä ja lähteä milloin haluat, sekä ajoitettuja turnauksia, joissa on buy-ins ja palkintopelit. Online pokeri sivustot tarjoavat laajan valikoiman pelityyppejä ja muotoja. Siksi suosittelemme aina pelaamaan useammassa kuin yhdessä pokerihuoneessa.

Pelaa enemmän kuin yhtä pokerihuonetta Jos pelaat vain yhdessä huoneessa, lopulta muistat kaikki pelaajat. Onko sinulla vinkkejä pelini parantamiseen? Kurinalaisuuden ja emotionaalisen hallinnan ylläpitäminen on välttämätöntä järkevien päätösten tekemiseksi ja impulssiivisten toimien estämiseksi, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti pelin pelaamiseen. Ota säännöllisiä taukoja pitempien pelisessioiden aikana, jotta voit virkistää mieltäsi ja pitää keskittymistä.

Huolehtiminen kurinalaisuudesta ja tunteiden hallinnasta: Online-pokerin nopea ja kilpailukykyinen luonne voi herättää erilaisia tunteita jännityksestä ja odotuksesta turhautumiseen ja pettymykseen. Priorisoimalla kurinalaisuutta ja tunteiden hallintaa voit lähestyä nettipokeria selkeällä ja yhdistetyllä ajattelutavalla, mikä lisää kykyäsi tehdä tietoisia päätöksiä ja saavuttaa pitkän aikavälin menestys. Vältä kallistumista tai voimakkaita liikkeitä reagoimalla väliaikaisiin taukoihin tai havaittuihin epäoikeudenmukaisuuksiin.

Harjoittele tietoisuutta ja itsetietoisuutta tunnistamaan käyttäytymismalleja, jotka voivat vaikuttaa päätöksentekoprosessiisi. Lisäksi viljellä vastustuskykyinen ajattelutapa ja omaksua oppimisprosessi, katso jokainen peli mahdollisuutena parantaa taitojasi ja tietämystäsi. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä niin pian kuin voimme. Entä jos minulla on kysymys, johon ei tässä ole vastausta? Jotkut luetelluista pokerihuoneista tarjoavat myös web-pohjaisen käyttöliittymän, jonka avulla voit pelata web-selaimestasi.

Mitä jos en halua ladata ohjelmistoa? Pokerihuoneissa on myös pokeriopettajia, joiden kanssa voit puhua verkossa tai puhelimitse, jos haluat oppia jotain muuta. Älä hyppää korkean panoksen peleihin, ennen kuin sinulla on enemmän kokemusta. Koska aloittelija, harkitse alusta alhainen panos No Limit Hold’em käteispelejä tutustua pelattavuus ja vauhti.